Szparagi Z Rumianym Masłem

Szparagi Z Rumianym Masłem
Szparagi z rumianym masłem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 62 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać estragon, pieprz, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szparagi Z Rumianym Masłem, Risotto Ze Szparagami Z Masła Brązowego, oraz Szparagi Z Masłem Balsamicznym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać szparagi; gotować 3 minuty lub aż chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
3
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą; odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
4
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; gotować 3 minut lub aż rumiane i pachnące. Wymieszać z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać szparagi i estragon; gotować 1 minutę lub do ogrzania, podrzucając do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
EstragonEstragon
TrudnośćNormalny
Gotowe W18 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn