Szparagi z prażonymi migdałami i czosnkiem
Szparagi z prażonymi migdałami i czosnkiem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 130 kalorii. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka slivered migdały, ząbki czosnku, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Prażone szparagi z bułką tartą z masłem czosnkowym i prażonymi migdałami, Prażone szparagi i mandarynki z prażonymi migdałami, oraz Sałatka ze szparagów i szynki Serrano z prażonymi migdałami.
Instrukcje
Doprowadzić 1 cal wody do wrzenia w dużej patelni niereaktywnych.
Dodać szparagi i gotować tylko do miękkości i jasnozielony, o 3 protokół.
Wytrzyj patelnię i ustaw ją na dużym ogniu.
Dodać migdały i gotować, mieszając, przez 30 sekund.
Dodać szparagi i czosnek, doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając często, aż czosnek i migdały są złote i szparagi jest po prostu zaczyna brązowy, o 4 protokół. Wymieszać z octem sherry i masłem, doprawić solą i pieprzem.
Przełożyć na talerz i podawać.