Szparagi z porami i parmezanem
Szparagi z porami i parmezanem wymagają ok. 18 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.56 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, parmezan, sól i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Parmezan Por, Kremowy Parmezan Por, oraz Prażone szparagi i pory dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zerwać twarde końce szparagów.
Pokroić szparagi na 2-calowe kawałki.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać szparagi i pory; smażyć 6 minut lub aż szparagi są chrupiące-miękkie.
Posypać serem i pozostałymi składnikami; dobrze wymieszać.