Szparagi z pomidorem i fetą

Szparagi z pomidorem i fetą
Szparagi z pomidorem i fetą mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką pieprz, ser feta, ocet balsamiczny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szparagi i pomidory Frittata z fetą, Szparagi, pomidorki wiśniowe i tarta z fetą, oraz Szparagi i pomidory Sauté z balsamicznym i fetą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pomidory i oliwę z oliwek umieścić na patelni z galaretką; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PomidorPomidor
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec w temperaturze 425 przez 4 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Dodać szparagi; piec 9 minut. Wierzch z octem, solą, pieprzem i pokruszonym serem feta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser FetaSer Feta
SzparagiSzparagi
OcetOcet
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn