Szparagi z pomidorami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szparagów z pomidorami. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 1,17 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka szparagów, czosnku, pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Szparagi z pomidorami, Szparagi pieczone z pomidorami, oraz Szparagi i suszone pomidory.
Instrukcje
Umieść szparagi na dużej patelni i wypełnić około 1 cala wody. Przykryć patelnię i ustawić na dużym ogniu. Gdy woda dojdzie do wrzenia, gotuj przez 2 minuty lub aż szparagi będą jasnozielone i prawie miękkie.
Na oddzielnej patelni rozgrzej olej na średnim ogniu.
Dodać czosnek; gotować i mieszać przez 1 minutę.
Dodaj pomidora na patelni i gotować przez około 1 minut lub do ogrzania przez. Doprawić solą i pieprzem.
Dodaj szparagi na patelnię i gotuj przez około 2 minuty, aż będą gorące.