Szparagi Z Masłem Balsamicznym
Szparagi z masła balsamicznego to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.72 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, sos sojowy lite, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Prażone szparagi z brązowym masłem balsamicznym, Prażone Szparagi Z Brązowym Masłem Sojowym Balsamicznym, oraz Prażone szparagi z brązowym masłem balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zerwać i wyrzucić twarde końce szparagów.
Ułóż szparagi równomiernie na lekko natłuszczonej patelni z galaretką o wymiarach 15 x 10 cali.
Skropić oliwą z oliwek, posypać solą i pieprzem; wrzucić do herbu.
Szparagi piec w temperaturze 400 przez 15 minut lub tylko do miękkości.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 4 minut lub aż masło jest lekko rumiane.
Wyjąć z ognia; wymieszać z sosem sojowym i octem balsamicznym.
Mżawka na szparagi, podrzucając do płaszcza.