Szparagi z kozim serem i sosem Rukolowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szparagów z kozim serem i sosem Rukolowym. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 337 kalorii, 8G białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz rzodkiewki, szparagi, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Szparagi Z Sosem Z Koziego Sera, Pieczone Portobellos i szparagi z sosem z koziego sera, oraz Pieczone Portobellos i szparagi z sosem z koziego sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj lodową kąpiel. Odstawić.Szparagi na parze w parowniku ustawionym nad wrzącą wodą, przykryte, aż będą kruche, od 3 do 5 minut.
Przenieść natychmiast do kąpieli lodowej, aby zatrzymać gotowanie, a następnie odcedzić i osuszyć.
Przełożyć na duży talerz i na wierzch z kozim serem. Odstawić kilka liści rukoli jako dekorację. Z grubsza posiekać pozostałą rukolę. W blenderze połącz posiekaną rukolę, olej, czosnek i szczyptę soli; zmiksuj na gładką masę.
Skropić trochę sosu na szparagi i ser, umieścić resztę w małej misce, aby przejść przy stole.
Udekoruj talerz szparagów kilkoma plastrami rzodkiewki i zarezerwowaną rukolą jako dekorację.