Szparagi z estragonem Sherry Vinaigrette
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać szparagi z estragon Sherry Vinaigrette spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.84 za porcję. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka szalotki, oliwy z oliwek, octu sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szparagi z estragonem Sherry Vinaigrette, szparagi z estragonem vinaigrette, oraz Szparagi z estragonem Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szparagi na parze na stojaku na parowiec ustawiony na wrzącej wodzie, przykryte, aż po prostu miękkie, 3 do 5 minut (w zależności od grubości), a następnie przenieść do miski z lodowatej wody, aby zatrzymać gotowanie.
Dobrze osuszyć i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Wymieszać ocet, szalotkę, musztardę, sól i pieprz w małej misce i dodać olej w powolnym strumieniu, ubijając aż do emulgowania.
Połowę jajka i przełożyć każdą połowę przez grube sito do miski. Szparagi wrzucić z 1 łyżką vinaigrette i podzielić na 4 talerze. Łyżka pozostałego dressingu na szparagach i wierzch z jajkiem.