Szparagi z estragonem Sherry Vinaigrette

Szparagi z estragonem Sherry Vinaigrette
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać szparagi z estragon Sherry Vinaigrette spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.84 za porcję. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka szalotki, oliwy z oliwek, octu sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szparagi z estragonem Sherry Vinaigrette, szparagi z estragonem vinaigrette, oraz Szparagi z estragonem Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Szparagi na parze na stojaku na parowiec ustawiony na wrzącej wodzie, przykryte, aż po prostu miękkie, 3 do 5 minut (w zależności od grubości), a następnie przenieść do miski z lodowatej wody, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dobrze osuszyć i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Wymieszać ocet, szalotkę, musztardę, sól i pieprz w małej misce i dodać olej w powolnym strumieniu, ubijając aż do emulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Trzepaczka w estragonie.
Składniki, których będziesz potrzebować
EstragonEstragon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Połowę jajka i przełożyć każdą połowę przez grube sito do miski. Szparagi wrzucić z 1 łyżką vinaigrette i podzielić na 4 talerze. Łyżka pozostałego dressingu na szparagach i wierzch z jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
SzparagiSzparagi
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn