Szparagi z czarnym pieprzem, boczkiem i sosem z koziego sera
Szparagi z czarnym pieprzem, boczkiem i sosem z koziego sera mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką mleko, majonez, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Rozgnieciony kozi ser z pieprzem i konfiturą z czarnej wiśni, Kozi ser, czarny pieprz i miodowe Popowersy, oraz Czekolada i czarny pieprz kozi ser trufle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 1 galon wody i soli do wrzenia w holenderskim piekarniku; dodać szparagi. Gotować 2 protokół lub do kruchego przetargu.
Odcedzić i spłukać zimną wodą. Osuszyć ręcznikami papierowymi; schłodzić.
W średniej misce wymieszać kozi ser, majonez, sok, pieprz i boczek, mieszając trzepaczką.
Dodaj mleko, 1 łyżkę na raz, mieszając, aż będzie gładka.
Na półmisku ułożyć szparagi, skropić sosem.