Szparagi Wrap
Szparagi Wrap to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Ta przystawka ma 331 kalorii, 9g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pokrojone szparagi, ser, ser śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Szparagi Z Grilla Wrap, Banh-mi Wrap: Wietnamski Grillowany zawijas wieprzowy z marynowaną marchewką i miętą, oraz Kick Some Asparagus: Gnocchi z brązowym masłem ze szparagami i groszkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj ser pleśniowy, ser śmietankowy i jajko. Każdą kromkę chleba spłaszczyć i posmarować mieszanką sera pleśniowego.
Na każdą kromkę chleba ułożyć po jednym kawałku szparagów.
Umieścić walcowane plastry w workach zamrażarki i zamrozić co najmniej 4 godziny lub do zamrożenia.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wyjąć rolki z zamrażarki.
Umieścić rolki na dużej blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku 10 minut, lub aż chleb jest lekko rumiane i ser topi.
Pokroić na kawałki wielkości kęsa służyć.