Szparagi w sosie musztardowym
Szparagi z sosem musztardowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 1,12 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 42 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, śmietanę, beztłuszczowy majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szparagi w sosie musztardowym, Szparagi w sosie musztardowym, oraz Szparagi W Kremowym Sosie Musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zerwać twarde końce szparagów.
W razie potrzeby usuń łuski z łodyg nożem lub obieraczką do warzyw. Szparagi układamy w warzywnym parowniku na wrzącej wodzie. Przykryć i pary 6 do 8 minut lub do chrupkiego przetargu.
Szparagi przełożyć do naczynia. Odstawić i ogrzać.
W małym rondlu połącz kwaśną śmietanę i kolejne 4 składniki.
Umieścić na średnim ogniu; gotować, stale mieszając, 1 minutę lub aż do całkowitego ogrzania. Łyżka sosu na szparagi, i posypać papryką.