Szparagi Szkliwione Sezamowo-Imbirowe

Szparagi Szkliwione Sezamowo-Imbirowe
Sezamowo-imbirowe szkliwione szparagi mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 39 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką szparagi, sok z limonki, nasiona sezamu i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szparagi Szkliwione Sezamem, Imbir Sezam Szparagi, oraz Pomarańcza-Imbir-Sezam Szparagi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Szparagi gotować we wrzącej wodzie 2 minuty lub do chrupkości-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
2
Drenaż.
3
Mikrofalowy sos sojowy, miód, sok z limonki, imbir i czosnek na wysokiej przez 2 minuty. Ułóż szparagi na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
SzparagiSzparagi
Sos SojowySos Sojowy
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
4
Szparagi skropić sosem sojowym, posypać prażonym sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
SzparagiSzparagi
Sos SojowySos Sojowy
5
Podawać z limonkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn