Szparagi Stir-Fry
Szparagi Stir-Fry to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 46 kalorii. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sherry, rosół z kurczaka, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wołowina i kapusta Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Stek Sezamowy Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszaj bulion, sherry, sos sojowy, ocet jabłkowy, skrobię kukurydzianą, cukier, suchą musztardę i sól.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Szparagi wymieszać na patelni, zalać olejem. Gotować i mieszać 5 minut, do miękkości, ale firma.
Wlać mieszaninę bulionu na szparagi i kontynuować gotowanie 5 minut, aż zgęstnieje i ogrzewa się przez.