Szparagi pieczone z masłem Balsamiczno-Szalotkowym
Prażone szparagi z masłem Balsamiczno-Szalotkowym mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 54 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz szalotki, sól, tymianek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Szparagi pieczone z masłem Balsamiczno-Szalotkowym, Penne z prażonymi szparagami i masłem balsamicznym, oraz Prażone szparagi z brązowym masłem balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz szalotkę, masło, ocet, tymianek, sól i skórkę, dobrze mieszając trzepaczką.
Zerwać twarde końce szparagów. Ułóż szparagi w jednej warstwie na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania. Przykryć folią; piec w temperaturze 450 przez 5 minut. Odkryć i piec dodatkowe 10 minut lub aż szparagi są chrupiące-delikatne.
Szparagi polać masłem, delikatnie wymieszać.