Szparagi Marynowane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj marynowanych szparagów. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 50 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, pieprz, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pęczki Szparagów, Pęczki Szparagów, oraz Pęczki Szparagów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zerwać twarde końce szparagów. Przykryć i gotować w niewielkiej ilości wrzącej wody 5 minut lub do chrupkiego-miękkie.
Odcedzić i spłukać pod zimną bieżącą wodą; dobrze spuścić.
Przyciąć białą część z zielonej cebuli i rezerwy do innego użytku.
W misce umieścić zieloną cebulę; dodać wrzącą wodę do przykrycia.
Natychmiast odcedzić i spłukać pod zimną bieżącą wodą.
Zebrać szparagi w 10 wiązek i dodać 2 paski papryki do każdej wiązki. Wiązać każdą wiązkę z zielonym paskiem cebuli.
Umieścić wiązki w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Pokrojoną cebulę i kolejne 9 składników (cebula przez paprykę) połączyć w misce; dobrze wymieszać.
Zalać szparagami. Przykryć i schłodzić 2 do 8 godzin.
Aby podać, Usuń wiązki szparagów z marynaty i wyrzuć marynatę. Ułóż szparagi na półmisku.