Szparagi I Rukola Panzanella
Przepis szparagi i rukola Panzanellan jest gotowy w około 11 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.07 za porcję. Mieszanka szparagów i rukoli panzanella, szparagi ołówkowe, ocet balsamiczny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis z kuchni Jennie ma 6 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Grillowana Panzanella z rukolą, Burratą, dynią letnią i oliwkami, Smażone kwiaty cukinii z grillowanymi warzywami Panzanellan i sałatką z rukoli dziecięcej, oraz Szparagi Panzanella.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Rozłóż kostki chleba pojedynczą warstwą na obramowanej blasze do pieczenia. Toast toast aż bardzo złoty, o 8 do 10 minut.W międzyczasie dodajemy szparagi do żeliwnej patelni, skropimy oliwą z oliwek. Doprawić solą i papryką. Gdy grzanki są gotowe, wyjąć i odstawić do ostygnięcia.
Dodaj patelnię do piekarnika i piecz, aż szparagi będą po prostu miękkie, o 5 do 7 minutesmake not to overcook.
Wyjąć z piekarnika, ostudzić na minutę lub dwie, a następnie pokroić w 2-calowy pieces.In w głębokiej misce ubijamy oliwę z oliwek i ocet balsamiczny.
Dodać miód i doprawić solą i pieprzem.
Dodaj kostki chleba tostowego, szparagi, pomidor, mozzarella i rukola do miski. Rzuć dobrze płaszcz. Wyłożyć na duży talerz lub podzielić na 4-6 małych talerzy i natychmiast podawać.