Szparagi i pieczarki Saute z kolendrą
Szparagi i grzyby Saute z kolendry jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz oliwę z oliwek, szalotki, sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Szparagi Grzyby Saute, Smażone szparagi z pieczarkami, oraz Smażone pieczarki morelowe i szparagi dla podobnych receptur.