Szparagi gotowane na patelni i ryba Mieszana
Szparagi gotowane na patelni i ryba Mieszana to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 540 kalorii, 54g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na $5.59 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz okonia morskiego, wierzch kopru włoskiego, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Gotowane szparagi i ryby przepis, Jedna patelnia kurczak cytrynowy ze szparagami, oraz Biała ryba z małż, pędów kapusty i śmietany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na rozgrzanej patelni, lub 2 mniejsze, dodajemy szczyptę oliwy z oliwek. Score skórę swoich filetów rybnych na całym, około 1/2 cala głębokości, i sezon.
Filety rybne włożyć do patelni, skórą w dół, z mackami kałamarnicy.
Dodaj przegrzebki. Przeciągnij nóż w dół po 1 stronie każdej kałamarnicy, aby je otworzyć, a następnie szybko i lekko zdobądź wnętrze w krzyżowy sposób.
Dodać szparagi i delikatnie potrząsnąć patelnią. Gotować przez kilka minut, a następnie odwrócić wszystko i gotować po drugiej stronie.
Posypać czubkami tymianku.
To Ty kontrolujesz patelnię, więc jeśli coś wygląda na ugotowane, wyjmij to i utrzymuj w cieple. Nie patrz, jak coś płonie! Gdy ryba ma chrupiącą skórę, przegrzebki są złotobrązowe z karmelizowanymi krawędziami, a kałamarnica zwinięta i ładnie zwęglona, usuń patelnię z ognia.
Umieść kalmary na desce do krojenia i z grubsza pokrój je na kawałki pod kątem, a następnie wróć do patelni.
Połóż filety rybne na każdym talerzu. Wrzucić szparagi, przegrzebki i kalmary z połowy chile, dobry mżawka dobrej jakości oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i sok z cytryny. Lekko przyprawić i wymieszać. Podzielić na szczycie platerowanej ryby.
Posypać resztą posiekanego chile i kopru włoskiego tops,i skropić oliwą z oliwek extra-virgin.