Szparagi gotowane na patelni i ryba Mieszana

Szparagi gotowane na patelni i ryba Mieszana
Szparagi gotowane na patelni i ryba Mieszana to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 540 kalorii, 54g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na $5.59 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz okonia morskiego, wierzch kopru włoskiego, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Gotowane szparagi i ryby przepis, Jedna patelnia kurczak cytrynowy ze szparagami, oraz Biała ryba z małż, pędów kapusty i śmietany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na rozgrzanej patelni, lub 2 mniejsze, dodajemy szczyptę oliwy z oliwek. Score skórę swoich filetów rybnych na całym, około 1/2 cala głębokości, i sezon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Filety rybne włożyć do patelni, skórą w dół, z mackami kałamarnicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj przegrzebki. Przeciągnij nóż w dół po 1 stronie każdej kałamarnicy, aby je otworzyć, a następnie szybko i lekko zdobądź wnętrze w krzyżowy sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
4
Połóż je na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać szparagi i delikatnie potrząsnąć patelnią. Gotować przez kilka minut, a następnie odwrócić wszystko i gotować po drugiej stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Posypać czubkami tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
7
To Ty kontrolujesz patelnię, więc jeśli coś wygląda na ugotowane, wyjmij to i utrzymuj w cieple. Nie patrz, jak coś płonie! Gdy ryba ma chrupiącą skórę, przegrzebki są złotobrązowe z karmelizowanymi krawędziami, a kałamarnica zwinięta i ładnie zwęglona, usuń patelnię z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
KałamarnicaKałamarnica
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Umieść kalmary na desce do krojenia i z grubsza pokrój je na kawałki pod kątem, a następnie wróć do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Połóż filety rybne na każdym talerzu. Wrzucić szparagi, przegrzebki i kalmary z połowy chile, dobry mżawka dobrej jakości oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i sok z cytryny. Lekko przyprawić i wymieszać. Podzielić na szczycie platerowanej ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
KałamarnicaKałamarnica
10
Posypać resztą posiekanego chile i kopru włoskiego tops,i skropić oliwą z oliwek extra-virgin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn