Szparagi Cytrynowo-Estragonowe

Szparagi Cytrynowo-Estragonowe
Szparagi cytrynowo-Estragonowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 46 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jeśli masz skórkę z cytryny, szalotkę, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szparagi z cytryną i estragonem, Łosoś cytrynowo-estragonowy na szparagach, oraz Szparagi z sosem estragonowym cytrynowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Szparagi gotować we wrzącej wodzie 2 minuty lub do chrupkości-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
2
Drenaż.
3
Połącz skórkę z cytryny, sok z cytryny, estragon, czosnek, szalotka, musztarda Dijon, sól, pieprz i olej. Ułóż szparagi na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
SzparagiSzparagi
EstragonEstragon
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Mieszankę estragonu skropić szparagami; delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
EstragonEstragon
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn