Szparag Frittata
Szparagi Frittata może być tylko poranny posiłek szukasz. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, jajka, ser szwajcarski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szparag Frittata, Szparag Frittata, oraz Szparagi Frittata dla dwojga dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oliwę z oliwek wlać do 10-calowej patelni żaroodpornej na średnim ogniu.
Dodać cebulę i sól i mieszać, aż cebula zmięknie, ale nie rumiane, o 3 protokół.
Dodać szparagi, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować, pod przykryciem, aż szparagi jest ledwo miękkie, 6 do 8 protokół.
Wlać jajka i gotować, aż prawie zestaw, ale nadal płynny na wierzchu, o 2 protokół.
Posypać ser na jajka i dusić, aż ser topi się i rumiane, 3 do 4 protokół. Przełóż frittatę na talerz i pokrój w kliny.