Szparag Frittata
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy poranny posiłek, więc dać szparagi Frittatan spróbować. Ten przepis służy 8. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu. Mieszanka cebuli, pieczarek, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Szparag Frittata, Szparag Frittata, oraz Szparagi Frittata dla dwojga dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 6 szklanki wody i 1 łyżeczka soli do wrzenia; dodać makaron, i gotować 6 minut lub aż prawie miękkie.
Podczas gotowania makaronu, połączyć 4 jajka i następnie 4 składniki w średniej misce; dobrze wymieszać trzepaczką. Odstawić.
Pokroić szparagi na 1,5 cala kawałki.
Umieść olej i masło w żaroodpornej patelni 10-calowej nieprzywierającej i umieść na średnim ogniu, aż masło się rozpuści.
Dodaj szparagi, i smażyć 2 protokół.
Szparagi wyjąć z patelni.
Dodaj grzyby, cebula, i czosnek; smażyć 3 minut lub aż cebula jest miękka i odparowuje płyn.
Makaron odcedzić i dodać do warzyw na patelni. Wymieszać z posiekaną bazylią i oregano.
Na patelni wlać masę jajeczną na warzywa i makaron.
Miejsce na średnim ogniu. Przykryć i gotować 8 minut lub do góry jest prawie ustawiony (nie mieszać).
Broil 2 minuty lub do złotego.