Sznycel Cielęcy
Sznycel cielęcy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $6.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 474 kalorie, 46g białka, oraz 23G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Mieszanka rukoli dla niemowląt, oliwy z oliwek, grzybów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest super. Spróbuj Sznycel Cielęcy, Wieprzowina, cielęcina lub sznycel z kurczaka, oraz Kotlet Cielęcy Sznycel Holsztyński dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu i podsmażyć wątróbki z kurczaka i czosnek.
Wątróbki ostudzić i pokroić na średnie kawałki.
Podziel równomiernie między cielęcinę i umieść na środku każdego kawałka.
Zwinąć cielęcinę wokół wątróbek i związać. Doprawić solą i pieprzem i lekko posmarować mąką.
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek i brązowego sznycla ze wszystkich stron i odstawić.
Brązowy boczek w tej samej patelni i dodać cebulę gotowania, aż półprzezroczyste.
Dodać grzyby i gotować na małym ogniu.
Wylać nadmiar tłuszczu i dodać wino. Dusić 2 minuty i ubić śmietaną. Doprawiamy solą i pieprzem i układamy sznycle w sosie. Dusić przez 1 do 2 minut i podawać na łóżku z rukoli dziecka