Szlifierka Stromboli
Stromboli szlifierka może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4. Na 4,11 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1035 kalorii, 47g białka, oraz 73g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz bułki hoagie, cebula, pepperoni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 62%. Spróbuj Szlifierka Włoska, Steakhouse " Młynek, oraz Rozjaśnione Kanapki Grinder dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F (260 stopni C).
Umieść sos marinara w małym rondlu na średnim ogniu; gotować do ogrzania przez, o 5 protokół. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i utrzymuj ciepło, aż kanapki będą gotowe.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, czerwona papryka, papryka jalapeno, i pieprz kozi róg w gorącym oleju, aż cebula zmięknie i zaczyna się złocisty, 7 do 8 protokół.
Masę cebulową wyjąć na talerz i odstawić.
Miejsce salami i pepperoni w gorącej patelni i gotować, aż chrupiące, o 2 protokół na stronie.
Każdą bułkę hoagie posmarować 1/4 szklanki sera mascarpone i 1 łyżką czosnku. Na wierzch każdej rolki składają się 4 plastry salami i 4 plastry pepperoni.
Posypać mieszanką cebuli i serem mozzarella.
Umieścić kanapki na blasze do pieczenia i piec w nagrzanym piekarniku, aż ser topi się i pieczywo tosty, około 5 minut. Łyżka 1/2 szklanki ciepłego sosu marinara nad każdą kanapkę.