Chrupiący sznycel z kurczaka z sosem czosnkowo-cebulowym

Chrupiący sznycel z kurczaka z sosem czosnkowo-cebulowym
Chrupiący sznycel z kurczaka z sosem czosnkowo-cebulowym może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Na 3,08 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 896 kalorii, 56g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka oliwy z oliwek, liści tymianku, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczony kurczak z głębokim sosem cebulowo-czosnkowym, Pieczona Wieprzowina Z Sosem Czosnkowo-Cebulowym, oraz Fagoty z sosem cebulowym (klopsiki wieprzowe po walijsku z sosem cebulowym) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Dla kotletów: zacznij od wbijania kotletów z kurczaka. Praca z 2 kotletami na raz, umieść między 2 kawałkami folii. Korzystanie z płaskiej stronie mięsa tenderizer, delikatnie Funt się każdy kawałek kurczaka do nawet 1/4-cala grubości. Pracuj delikatnie od środka na zewnątrz, aby utrzymać go równo i nie rozerwać kurczaka. Powtórz z pozostałymi kotletami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlet Z KurczakaKotlet Z Kurczaka
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
3
Przygotuj stację do panierowania.
4
Mąkę umieścić w płytkiej misce, doprawić solą i pieprzem i dobrze wymieszać. W drugiej płytkiej misce dodać maślankę, doprawić solą i pieprzem i dobrze wymieszać. W trzeciej płytkiej misce, dodać bułkę tartą, parmezan, doprawić solą i pieprzem i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Weź każdy kotlet i pogłębiać lekko w mące. Otrząśnij nadmiar, a następnie zanurz w maślance. Wreszcie, pogłębiać w mieszaninie bułki tartej. Przykryć równomiernie po obu stronach, delikatnie wklepując okruchy w kurczaka, aby pomóc mu się przykleić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
6
Kotlety panierowane układamy w jednej warstwie na talerzu i odstawiamy do lodówki na 15 minut-dzięki temu powłoka przyklei się do kotleta i zapobiegnie rozdarciom, gdy przyjdzie czas na ich ugotowanie.
7
Aby ugotować kotlety, Ustaw 2 duże Patelnie saute nonstick, żeliwne patelnie, jeśli są dostępne, na średnim ogniu.
8
Dodaj 2 łyżki oleju do każdego i gotować 2 kotlety w każdej patelni przez 3 do 4 minut na stronę. Po zakończeniu będą złote i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Przełożyć na patelnię żaroodporną i ogrzać w piekarniku. Staraj się nie trzymać kurczaka w piekarniku dłużej niż 15 minut, w przeciwnym razie wyschnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
10
Teraz zrobić sos: ustawić średni saute patelni z wysokimi bokami na średnim ogniu i dodać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
11
Dodać czosnek, cebulę i tymianek. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
12
Saute aż cebula są lekko karmelizowane i przetargu, 7 do 8 protokół. Deglaze z białym winem i zmniejszyć na 1 minutę przed dodaniem bulionu z kurczaka. Gotować na wolnym ogniu przez 5 do 6 minut, a następnie dodać kostki zimnego masła do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
13
Zdjąć z ognia i obracać patelnię, aby równomiernie stopić masło-to zagęści sos i nada mu ładny połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
14
Sznycel z kurczaka podawać z sosem czosnkowo-cebulowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
15
Parowanie win: Riesling lub wino musujące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino MusująceWino Musujące
RieslingRiesling
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn