Pieczeń wieprzowa z jabłkami i przyprawami

Pieczeń wieprzowa z jabłkami i przyprawami
Pieczeń wieprzowa z jabłkami i przyprawami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Mieszanka czosnku w proszku, pieczeń wieprzowa, mąka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. 214 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczeń Wieprzowa Z Dodatkiem Przypraw, Schab pieczony z przyprawami, oraz Lisu Spice-Pieczona Wieprzowina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F. wymieszać razem mus jabłkowy, brązowy cukier, ocet, musztarda i goździki w małej misce; przechowywać w lodówce połowę mieszaniny mus jabłkowy i odstawić pozostałą mieszankę mus jabłkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
MusztardaMusztarda
OcetOcet
GoździkiGoździki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, sól, cukier, czosnek w proszku i pieprz połączyć w innej małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Mieszankę mąki Rub równomiernie na całej powierzchni wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WieprzowinaWieprzowina
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
4
Umieścić wieprzowinę na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia. Pieczone, odkryte, aż temperatura wewnętrzna wynosi 140 stopni F. łyżka zarezerwowana mieszanka musu jabłkowego nad pieczeniem. Piecz do temperatury wewnętrznej 145 Stopni F (63 Stopni C)., 1 do 1 1/2 godziny całkowitego czasu gotowania (około 18-20 minut na Funt).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Przenieść pieczeń do półmiska; przykryć folią i odstawić na 15 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Podgrzać schłodzoną mieszankę musu jabłkowego w małym rondlu do wrzenia; gotować przez 1 minutę. Łyżka podgrzanego musu jabłkowego na plastrach wieprzowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia35
Magazyn