Szkliwiony Mostek Wołowy I Warzywa

Szkliwiony mostek wołowy i warzywa to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 805 kalorii. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Food.com ma 3 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to żydowskie danie. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz mostek z peklowaną wołowiną, mielone goździki, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Duszony Mostek Wołowy Peklowany, Mostek wołowy peklowany z kapustą, oraz Mostek Wołowy Duszony W Piecu.
Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to świetny wybór na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Jedno wino można spróbować jest Cimicky przebija Shiraz. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
![Cimicky Przebija Shiraz]()
Cimicky Przebija Shiraz
Kiedyś tradycją małej grupy pionierów Barossa było wycofanie się w chłodne kamienne głębiny starej winnicy. Tutaj spędzali wiele godzin grając w karty i pijąc wino z dala od krytycznych oczu purytańskich dusz. Chata nadal stoi wśród winorośli, które produkują to wino, aromatyczny, aromatyczny napój, który zawsze " pojawia się atuty!''