Szkliwione Czerwone Ciasto Jagodowe

Szkliwione Czerwone Ciasto Jagodowe
Szkliwione czerwone ciasto jagodowe to bezmleczne deser. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 219 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i zbieraj truskawki, ostudzoną bitą polewę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szkliwione Kwadraty Jagodowe, Szkliwione Ciasto Ze Świeżymi Jagodami, oraz Tarta Jagodowa Szkliwiona dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz cukier i skrobię kukurydzianą w średnim rondlu. Stopniowo mieszać w wodzie aż do wymieszania. Zagotować na średnim ogniu, stale mieszając; gotować i mieszać 1 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdjąć z ognia.
3
Dodać suchą mieszankę żelatyny; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszaj owoce.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Smaku TruskawkowymO Smaku Truskawkowym
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
4
Wypełnij skórkę mieszanką owoców. Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do napełniania jest firma.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
5
Top z chłodnym batem tuż przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn