Szkliwione Batoniki Cytrynowo-Kokosowe
Glazurowane batony cytrynowo-Kokosowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 79 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka masła, cukru pudru, produktu jajecznego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Lemon Glazed pieczone pączki z lukrem kokosowym, Batony Cytrynowo-Kokosowe, oraz Batony Cytrynowo-Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. w małej misce, wymieszać 1 szklankę Bisquick mix i 2 łyżki cukru pudru.
Pokroić na maśle, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez mieszaninę w przeciwnych kierunkach), aż się kruszą. Naciśnij w 8-calowej kwadratowej patelni.
Piec odkryte około 10 minut lub do jasnobrązowego. W międzyczasie, w małej misce, wymieszać wszystkie pozostałe składniki batonu.
Wlać mieszankę kokosową na upieczoną warstwę.
Piec około 25 minut dłużej lub aż zestaw i złoty kolor. Poluzować brzegi z boków patelni na ciepło.
W małej misce, wymieszać składniki cytryny glazury, aż będzie gładka; rozłożone na batonach. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. W przypadku prętów pokrój na 4 rzędy o 4 rzędy.