Szczypiorek Fasolka Szparagowa
Szczypiorek fasolka szparagowa jest bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 54 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pieprz, musztardę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, Fasola Baby Lima i kukurydza w śmietanie Szczypiorkowej, oraz French String Beans / Green Beans, Tomato & Basil Salad.
Instrukcje
Fasolka szparagowa na parze, pokryta, 5 minut lub do chrupkiego-przetargu.
Wyjąć z parownika; wrzucić z pozostałymi składnikami.