Szałwia-natarty pieczony indyk

Szałwia-natarty pieczony indyk
Szałwia-pieczony indyk jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 466 kalorii, 70g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 37 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz pieprz, czosnek w proszku, sól Lawry ' s® przyprawione, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest znakomite. Spróbuj Szałwia Przetarta Pieczonym Indykiem, Pieczony indyk natarty z prażonym Jalapeno, świeżą szałwią i masłem pomarańczowym, oraz Szałwia-natarty Indyk dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia27
Magazyn