Szaszłyki z mozzarelli z sosem anchois (Spiedini di Mozzarella)

Szaszłyki z mozzarelli z sosem anchois (Spiedini di Mozzarella)
Szaszłyki z mozzarellą z sosem anchois (Spiedini di Mozzarella) mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 1,75 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 452 kalorie, 24g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 6 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Mieszanka mozzarella di bufula, jednodniowy chleb, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Crostini ze świeżym Mozzarellanem i sosem anchois, Grillowana kanapka z mozzarellą z Tapenadą Sardelowo-oliwkową, oraz Szaszłyki Z Rozmarynem Mozzarella.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: szaszłyki bambusowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
2
Ułożyć 3 kostki chleba i 3 kostki sera na tyle szaszłyków, ile potrzeba, aby zużyć cały chleb i ser. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
3
W dużej, patelni o ciężkim dnie, podgrzać 1 szklankę oleju, aż prawie do palenia. Zanurzyć każdy szaszłyk w jajku do płaszcz i gotować w oleju, aż światło złoty kolor. Ustawić szaszłyki z talerza wyłożonego papierowymi ręcznikami do osuszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół PintySterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
W małym rondlu podgrzej pozostałe 1/2 szklanki oleju z anchois, aż olej się zagotuje i kawałki ryby rozpadną się, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Do oleju dodać natkę pietruszki, wlać olej na spiedini i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Magazyn