Szaszłyki z miecznika z sałatką z rukoli to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 547 kalorii, 35g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 5,17 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz rukolę, ocet balsamiczny, chili w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szaszłyki Z Rozmarynem Z Sałatką Ze Słodkiej Papryki, Szaszłyki Halibuta Z Sałatką Z Rukoli, oraz Szaszłyki Z Miecznika.
Instrukcje
1
Wymieszać oliwę z oliwek, sok z cytryny, natkę pietruszki i chili w proszku w dużej szklanej lub ceramicznej misce.
Dodać kawałki miecznika i delikatnie wymieszać. Przykryć i marynować w lodówce przez 30 minut do 1 godziny, obracając kostki ryby raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miecznik
Ryby
3
Gdy gotowy do gotowania, rozgrzać brojlery i ustawić stojak brojlerów 4in (10cm) od ciepła. Olej 8 długich szaszłyków metalowych. Nawlecz rybę i paprykę do szaszłyków. Smażyć szaszłyki przez 58 protokół, szczotkowanie z marynaty i obracając od czasu do czasu, aż ryba jest gotowane przez i płatki łatwo. (Ewentualnie ugotuj szaszłyki na grillu na świeżym powietrzu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynata
Papryka
Ryby
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki Metalowe
Brojler
Szaszłyki
Kasztany Wodne, Julienne
4
Tymczasem, aby sałatka rukola, ubić olej, ocet, czosnek i sól i pieprz do smaku w dużej misce.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.