Szaszłyki z kiełbasą i pieprzem
Szaszłyki z kiełbasą i pieprzem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,43 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, kolendrę, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szaszłyki z kiełbasą i pieprzem, Szaszłyki z kiełbasą i pieprzem z grillowaną polentą, oraz Wędzona kiełbasa, Figa i szaszłyki Manchego Plus wygraj kartę podarunkową Visa o wartości 100 USD od Johnsonville Sausage dla podobnych receptur.
Instrukcje
Moczyć osiem 8-calowych szaszłyków w wodzie, co najmniej 15 minut. Rozgrzej patelnię grillową lub grillową do średniej wysokości. Przygotować kuskus zgodnie z zaleceniami etykiety.
W międzyczasie paprykę, kiełbasę, cebulę i pomidory wrzucić do miski z 1 łyżką oliwy z oliwek; doprawić solą i pieprzem. Nawlecz na szaszłyki, na przemian kiełbasę i warzywa. Grilluj, obracając, aż warzywa lekko zmiękną, a kiełbasa zacznie brązowieć, od 6 do 7 minut.
W międzyczasie natkę pietruszki, kolendrę i szalotki przecedzić w blenderze z pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek, octem i 2 łyżkami wody. Doprawić solą i pieprzem.
Szczotka szaszłyki z niektórych pesto i nadal gotować, obracając, aż pomidory są miękkie i kiełbasa jest zwęglona, 6 do 7 Więcej minut.
Kuskus wymieszać z połową pozostałego pesto i doprawić solą i pieprzem.
Podawać z szaszłykami i pozostałym pesto, do zanurzenia.
Zdjęcia Antonis Achilleos