Szaszłyki wołowe po koreańsku z makaronem ryżowym
Koreańskie szaszłyki wołowe z makaronem ryżowym to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 464 kalorie, 31g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.31 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, szerokie paluszki ryżowe, sos sojowy o niższej zawartości sodu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Koreańskie szaszłyki wołowe z grilla, Koreańskie Szaszłyki Wołowe, oraz Żeberka po koreańsku z makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować grill na średnim ogniu.
Połącz pierwsze 6 składników w torebce z zamkiem błyskawicznym.
Dodać wołowinę do worka; uszczelnić. Marynować w temperaturze pokojowej przez 30 minut, obracając raz.
Wyjmij stek z worka; zamów marynatę. Nawlecz stek równomiernie na 8 (8-calowe) szaszłyki. Grill 2 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
W małym rondlu połączyć marynatę i wodę; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę.
Makaron moczyć we wrzącej wodzie do miękkości; odcedzić.
Makaron umieścić w dużej misce.
Wlać mieszaninę marynaty na makaron; posypać cebulą; wrzucić.