Szaszłyki stekowe z sosem Scallion Dipping

Szaszłyki stekowe z sosem Scallion zanurzenie może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 707 kalorii. Na 6,8 USD za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz Tajskie chiles, mleko kokosowe, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lemony Flank Steak Szaszłyki Z Sosem Cytrynowym, Nie tak smażona Okra z sosem Scallion Dipping, oraz Naleśniki Scallion z sosem imbirowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przecier wszystkie składniki z wyjątkiem steku w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka.Wykończenie paska tłuszczu (czasami nazywane afat cap) z mięsa.
Tłuszcz pokroić w kostkę 1/4"-1 / 2"; mięso pokroić w kostkę około 1".
Umieść tłuszcz i mięso w dużympowl.
Dodać marynatę i wrzucić do herbu; przykryć i schłodzić na noc.
Usuń tłuszcz i mięso z marynaty, usuwając nadmiar. Threadonto szaszłyki, naprzemiennie mięso zfat, tak, że kawałki dotykają się, ale nieścisłe razem (co bylyslow dół gotowania). Pozostaw co najmniej 1" miejsca na końcach szaszłyków dla łatwego obracania. Wyrzucić marynatę; zapisać nadmiar tłuszczu do fastrygowania cieczy.
Połącz wszystkie składniki w dużej misce tuż przed rozpoczęciem grillowania; od czasu do czasu mieszaj.
Zmielić każdy zarezerwowany tłuszcz.
Przełożyć do małego rondla.Gotować na średnim ogniu, dopóki tłuszcz nie zostanie podgrzany, około 3 minut (tłuszcz nie stopi się całkowicie).
Dodać wszystkie składniki i gotować, aż tylko ogrzane przez; zachować ciepło.
Zbuduj średni ogień w węglu węglowym lub podgrzej grill gazowy do średniej wysokości.Szaszłyki grillowe, szczotkowanie z bastingsauce i obracanie co 2 minuty, przez10 minut. Stop fastrygowanie i gotować, obracając co 2 minuty, aż brownedaround krawędzi i gotowane przez, o 6 protokół więcej.
Podawać z sosem do maczania galaretki na boku.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 35 dolarów za butelkę.
![Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
2006 Bancroft Ranch Merlot jest bogaty kolor granatu, i jest pełen smaków dojrzałych czarnych owoców, brązowych przypraw i odrobiną skórki pomarańczowej. Jego wyrafinowane taniny i głębia smaku sprawiają, że jest to jedno z najbardziej pamiętnych win Beringer z Howell Mountain.Mieszanka: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon i 3% Cabernet Franc