Szaszłyki Do Steków Z Pieprzem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj szaszłyków z pieprzem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Na 3,57 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka sera pepper jack, ostry sos, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać zwykły jogurt, możesz podążać za tym daniem głównym z 5-Minutowy Zdrowy Brzoskwiniowy Mrożony Jogurt jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szaszłyki Do Steków Teriyaki, Szaszłyki Z Rozmarynem, oraz Szaszłyki Do Steków Tajskich dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do średniej. Motyl stek przez cięcie poziomo przez środek, aż dwie połówki otworzyć płasko. Przykryć folią i wbić ją do grubości około 1/4 cala.
Pokrój na 3 równe prostokąty.
Ułóż każdy prostokąt stek. Doprawić 1 łyżką przyprawy do steków.
Ułóż kawałek pieczonej czerwonej papryki wzdłuż dolnej krawędzi każdego z nich.
Posypać 1/3 szklanki sera. Zaczynając od dolnej krawędzi, Zwiń każdy prostokąt w ciasną kłodę.
Umieść 3 rolki równolegle do siebie. Przebić 3 rolki z 6 równomiernie rozmieszczone szaszłyki tak każdy szaszłyk przechodzi przez środek wszystkich rolek. Pokrój rolki między szaszłykami, aby zrobić 6 szaszłyków z 3 kawałkami na każdej. Doprawić pozostałą 1 łyżką przyprawy do steków.
Połącz przyprawy stek, jogurt, ostry sos, sos Worcestershire i pietruszka w misce.
Ruszt grillowy posmarować olejem rzepakowym. Grilluj szaszłyki przez 3 minuty ze wszystkich stron.
Podawać z sosem. Zdjęcia Antonis Achilleos
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Raymond R Collection Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Raymond R Collection Merlot]()
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.