Szaszłyki Azjatyckie z krewetkami i cukinią z sałatką z makaronem

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Azjatyckie krewetki i szaszłyki z cukinii z sałatką z makaronem spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 316 kalorii, 26g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 3,24 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, kolendrę, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Spróbuj Azjatycki makaron cukinia Stir-Fry z krewetkami, Azjatycka Sałatka Z Makaronem Z Cukinią, oraz Azjatycka Cukinia Ogórkowa Sałatka Z Makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce ubić czosnek, skórkę z limonki i sok, sosy, imbir i olej. Wrzucić krewetki i cukinię w średniej misce z 1/4 Puchar mieszaniny sosu do herbu.
Rozgrzać grill do średniej (350 do 450). Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić, spłukać pod zimną wodą i schłodzić do momentu użycia.
Krewetki wątku i cukinia naprzemiennie na 8 metalowe szaszłyki (8 do 10 w.). Ruszt do gotowania oleju, za pomocą szczypiec i wad z olejowanych ręczników papierowych. Szaszłyki Grill, obracając raz, aż krewetki są gotowane przez i cukinia są delikatne-chrupiące, o 7 minut w sumie.
Whisk ocet w małej misce mieszaniny sosu, aby sos sałatkowy. W średniej misce, wrzucić miętę, sałata maślana, makaron ryżowy, kolendra, i czerwona cebula z dressingiem aż pokryte. Sałatkę podzielić między talerze i ustawić szaszłyki obok każdej porcji.