Szaszłyk morski z Pesto szpinakowym i salsą Mango

Szaszłyk morski z Pesto ze szpinaku i Salsan z Mango to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 624 kalorie. Na 8,24 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jeśli masz małe liście szpinaku, pół-dojrzałe mango, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mango można śledzić to danie główne z Kokosowa Panna Cotta z marakują i mango jako deser. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Chilijski Okoń Morski Z Grillowaną Salsą Mango, Jagnięcina z pesto migdałowo-miętowym, oraz Szaszłyki krewetki rozmarynowe z miętowym Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Drobno posiekać 1 ząbek czosnku.
Połącz 1/2 szklanki oliwy z oliwek Bertolli® Extra Virgin, mięty i posiekanego czosnku w dużym naczyniu do pieczenia nonaluminum.
Dodaj okonia morskiego; delikatnie podrzucaj do płaszcza. Przykryć i marynować w lodówce do 1 godziny.
W międzyczasie połącz Mango, pomidory, cebulę i bazylię w dużej misce. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Proces szpinak, pozostałe 3 ząbki czosnku, orzeszki piniowe, pozostałe 1/2 szklanki oliwy z oliwek i ser w robocie kuchennym, aż będzie gładka; odstawić.
Usuń okonia morskiego z marynaty, odrzucając marynatę. Szaszłyk okoń morski, następnie grill lub broil, obracając od czasu do czasu, 5 minut lub aż płatki okoń morski z widelcem.
Podawać okonia morskiego z pesto i salsą mango.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage a Trois Limelight Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
![Menage a Trois Limelight Pinot Grigio]()
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.