Szaszłyki wołowe po koreańsku z makaronem ryżowym

Szaszłyki wołowe po koreańsku z makaronem ryżowym
Koreańskie szaszłyki wołowe z makaronem ryżowym to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 464 kalorie, 31g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.31 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, szerokie paluszki ryżowe, sos sojowy o niższej zawartości sodu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Koreańskie szaszłyki wołowe z grilla, Koreańskie Szaszłyki Wołowe, oraz Żeberka po koreańsku z makaronem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Połącz pierwsze 6 składników w torebce z zamkiem błyskawicznym.
3
Dodać wołowinę do worka; uszczelnić. Marynować w temperaturze pokojowej przez 30 minut, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Wyjmij stek z worka; zamów marynatę. Nawlecz stek równomiernie na 8 (8-calowe) szaszłyki. Grill 2 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
W małym rondlu połączyć marynatę i wodę; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Makaron moczyć we wrzącej wodzie do miękkości; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
7
Makaron umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Wlać mieszaninę marynaty na makaron; posypać cebulą; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
9
Podawać ze szaszłykami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn