Szaszłyki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj szaszłyków. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $3.7 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę czosnkowo-pieprzową, brązowy cukier, przyprawioną sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć biały ocet można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem Pekan jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Heavenly Morsels, Ukryte Kąski Mięty, oraz Czekoladowo-Dmuchane Kęsy Zbożowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz sos sojowy, brązowy cukier, ocet, czosnek w proszku, przyprawiona sól, przyprawa czosnek-pieprz i soda w średniej misce; dobrze wymieszać i odstawić. Ułóż stek w dużej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny. Rezerwa 1/2 Puchar coy mieszaniny sosu do fastrygowania; wlać pozostałe w worku i uszczelnić. Przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc.
Stek, paprykę, pieczarki i pomidory przekładamy na przemian na szaszłyki. Lekko nasmaruj stojak na zimny grill. Grill kabobs na dużym ogniu (400 do 50
przez 10 minut lub do pożądanej doneness. Smażyć często z zastrzeżoną marynatą w ciągu ostatnich 5 minut gotowania.