Szaszłyk jagnięcy z pikantnym granatem-Rioja czerwone wino Vinaigrette i miętowo-migdałowy smak
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Szaszłykana jagnięcina z pikantnym granatem-czerwone wino Rioja Vinaigrette i miętowo-migdałowym smakiem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 27g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.38 za porcję. Mieszanka tymianku, pietruszki, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać migdały, można śledzić to danie główne z Świeża wiśnia Clafouti z migdałami jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Jagnięcina z pesto migdałowo-miętowym, Smaczek Granat-Mięta, oraz Kotlety Jagnięce Z Smakiem Granatu.
Instrukcje
1
Specjalne wyposażenie: szaszłyki 6-calowe, moczone w wodzie przez co najmniej 1 godzinę
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1
Połączyć olej, czosnek, pietruszka, rozmaryn i tymianek w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 Szklanki Ząbków Czosnku
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala