Szarlotka Żurawinowo-Orzechowa Do Góry Nogami
Przepis na szarlotkę żurawinowo-orzechową do góry nogami jest gotowy w około 1 godzinę i 15 minut i jest zdecydowanie świetny bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 29,1 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 756 kalorii, 11g białka, oraz 33g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś ciężką śmietanę do ubijania, lody waniliowe, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Ciasto Z Orzechami Żurawinowymi Do Góry Nogami, Ciasto Jabłkowo-Orzechowe Do Góry Nogami, oraz Apple Walnut Upside Down Spice Cake.
Instrukcje
Piec ciasto zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Ostudzić na ruszcie przez 30 minut lub do ogrzania.
Odwróć ciasto na żaroodporny talerz do serwowania lub wyłożoną folią formę do pieczenia. Tymczasem w małym rondlu rozpuść masło.
Dodaj brązowy cukier, śmietanę i syrop; gotuj i mieszaj, aż będzie gładka. Dodać żurawinę, orzechy włoskie i rozmaryn; polać odwróconym ciastem.
Broil 6 w. od ciepła przez 2-4 minuty lub do momentu, gdy szampan i orzechy włoskie zaczną się brązowieć.
W razie potrzeby podawaj na ciepło z lodami.