Szarlotka Żurawinowo-Migdałowa
Przepis żurawinowo-migdałowy szarlotka jest gotowa w około 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 350 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mało kto lubi ten deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz migdały, brązowy cukier, skorupkę ciasta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Surówka z jabłek żurawinowych i migdałów, Żurawinowa Jabłko Migdałowa Sałatka Z Kurczakiem, oraz No Bake Almond Butter Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce połączyć cukier, mąkę, masło, gałkę muszkatołową i sól.
Dodać jabłka i żurawinę, delikatnie wymieszać.
W małej misce, połączyć brązowy cukier, mąka i cynamon; pokroić w maśle, aż kruchy. Wymieszać z migdałami; posypać nadzieniem.
Piec w temperaturze 350° przez 1 godzinę lub do miękkości jabłek.