Przepis żurawinowo-migdałowy szarlotka jest gotowa w około 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 350 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mało kto lubi ten deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz migdały, brązowy cukier, skorupkę ciasta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Surówka z jabłek żurawinowych i migdałów, Żurawinowa Jabłko Migdałowa Sałatka Z Kurczakiem, oraz No Bake Almond Butter Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce połączyć cukier, mąkę, masło, gałkę muszkatołową i sól.
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać jabłka i żurawinę, delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)