Szarlotka żurawinowa II

Szarlotka żurawinowa II
Szarlotka żurawinowa II wymaga ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 75 centów za porcję. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, brązowy cukier, sos żurawinowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Szarlotki Cynamonowe, Szarlotka Pieczone Pączki, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Ułóż talerz z ciastem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Jabłka obrać, osuszyć i pokroić w plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
3
Połącz jabłka i sos żurawinowy w średniej wielkości misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
4
Połącz brązowy cukier, mąkę, cynamon i gałkę muszkatołową; Dodaj do mieszaniny jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Dokładnie wymieszać. Nadzienie przełożyć na patelnię wyłożoną ciastem. Przykryć wierzchnią skórką. Zaciskane krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Przeciąć szczeliny w górnej skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
7
Piec przez 1 godzinę, lub do momentu, gdy skorupa będzie złoty kolor i napełniania bąbelkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn