Szarlotka żurawinowa II
Szarlotka żurawinowa II wymaga około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten deser ma 229 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 75 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 12 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Kilka osób naprawdę polubiło to Amerykańskie danie. Jeśli masz pod ręką jabłka, mielony cynamon, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 25%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy obejmują Batony Z Masłem Jabłkowym, Szarlotka Pieczone Pączki, oraz Bułeczki Cynamonowe Z Szarlotką.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłóż talerz ciasta ciastem.
Jabłka obrać, wydrążyć i pokroić w plastry.
Połącz jabłka i sos żurawinowy w średniej wielkości misce.
Połącz brązowy cukier, mąkę, cynamon i gałkę muszkatołową; Dodaj do mieszanki jabłkowej.
Dokładnie wymieszaj. Zamień nadzienie na patelnię wyłożoną ciastem. Przykryj górną skórką. Zaciskane krawędzie.
Wytnij szczeliny w górnej skorupie.
Piecz przez 1 godzinę lub do momentu, aż skórka będzie złotobrązowa, a nadzienie będzie musujące.