Szarlotka Z Podwójną Skórką

Szarlotka Z Podwójną Skórką
Szarlotka z podwójną skórką może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką lodowatą wodę, sok z cytryny, cynamon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Szarlotka Z Podwójną Skórką, Szarlotka Z Podwójną Skórką, oraz Szarlotka Z Podwójną Skórką.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym pulse 2 1/2 szklanki mąki i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodać 2 patyczki masła i pulsować, aż będzie wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
3
Mżać na lodowatej wodzie i pulsować, aż równomiernie zwilżone okruchy tworzą; skręcić na powierzchnię i uformować w kulkę. Ciasto podzielić na pół. Spłaszczyć na dyski, owinąć w plastik i przechowywać w lodówce do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
4
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
5
Ustaw blachę do pieczenia na Dolnym stojaku. W misce wrzucić jabłka, sok z cytryny, cukier, pozostałe 1/4 szklanki mąki i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Na posmarowanej mąką powierzchni rozwałkuj krążek ciasta na 13-calowy Okrągły; włóż go do głębokiego 10-calowego szklanego talerza ciasta i umyj zwis wodą. Łyżkę jabłek i wierzch z pozostałą 1 łyżką masła w kostkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Rozwałkuj drugą tarczę ciasta na 12-calową rundę i wyśrodkuj ją nad nadzieniem. Naciśnij krawędzie ciasta razem i przyciąć zwis do skąpego 1 cala, złożyć nakładkę pod siebie i zacisnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Wytnij kilka szczelin w górnej skorupie, aby para uciekła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
9
Piec ciasto na środku piekarnika przez 1 godzinę i 10 minut, aż skorupa będzie złota. Przykryj krawędź ciasta, jeśli zacznie ciemnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
10
Niech ciasto ostygnie przez co najmniej 4 godziny przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn