Szarlotka Z Jajkiem

Szarlotka Z Jajkiem
Szarlotka z jajkiem może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 1,54 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 468 kalorii, 10g białka, oraz 15 g tłuszczu. Jeśli masz papierki do jajek, cukier, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Bułka z jajkiem w misce (łatwa Kolacja w tygodniu!), Pumpkin Pie Cinnamon Roll Cups, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do nadzienia: roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodać jabłka i fasolę wanilii i saute przez około 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
3
Dodać cukier, cynamon i sól na patelni i gotować, aż jabłka zaczną się obracać jasny karmel-złoty brąz, ale nie rozpadają się, 6 do 8 protokół. Jabłka powinny mieć jeszcze trochę zęba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Dodać mąkę i gotować przez dodatkowe 3 do 5 minut, aby usunąć surowy smak z mąki. Złożyć sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5
Rozłóż nadzienie równą warstwą na blasze do pieczenia i przechowuj w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6
W przypadku sajgonek: ułóż owijkę w kształcie rombu na planszy przed sobą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
7
Umyć granice z ubitym jajkiem. Łyżka 2 do 3 czubatych łyżek nadzienia do środka opakowania. Należy uważać, aby pozostawić około 1 cala między nadzieniem a krawędziami owijki. Złóż koniec owijki najbliżej Ciebie nad nadzieniem, a następnie złóż boki. Na koniec zwiń owijkę w ciasny cylinder, chowając i dokręcając podczas jazdy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
8
Powtarzaj z pozostałymi opakowaniami, aż do użycia całego nadzienia. Pamiętaj, aby nieużywane opakowania, a także gotowe sajgonki przykryć ręcznikiem, aby nie wyschły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
9
Dodaj 4 do 5 cali oleju do garnka o dużym dnie lub holenderskiego piekarnika i podgrzej do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
10
Smażyć bułki w partiach 4 aż złoty kolor, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
11
Przełożyć na wyłożoną papierowym ręcznikiem blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
12
Podawać posypane cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn