Szarlotka Z Cukrem

Szarlotka Z Cukrem
Przepis na szarlotkę z cukrem jest gotowy w około 2 godziny i 20 minut i zdecydowanie jest super wegańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 8 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 221 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól, wodę, skracanie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasteczka z cukrem dyniowym z maślanym kremem karmelowym, Wanilia I Cynamon-Kissed Apple Latkes, oraz Szarlotki Cynamonowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 218°. W średniej misce, wymieszać 2 szklanki mąki i 1 łyżeczka soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PiekarnikPiekarnik
2
Pokrój w skracaniu, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż cząstki będą wielkości małego groszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Posypać zimną wodą, 1 łyżkę na raz, podrzucając widelcem, aż cała mąka zostanie zwilżona i ciasto prawie oczyści bok miski (w razie potrzeby można dodać 1 do 2 łyżeczek więcej wody).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Zbierz ciasto do kuli. Ciasto podzielić na pół; każdą połowę uformować w spłaszczone okrągłe na lekko posypanej mąką powierzchni. Owinąć spłaszczone rund ciasta w folię; przechowywać w lodówce około 45 minut lub aż twarde i zimne, ale giętkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
5
Na lekko posypanej mąką powierzchni, zawinąć 1 rundę ciasta w okrąg o 2 cale większy niż odwrócony 9-calowy szklany talerz ciasta, używając mąki do ciasta. Złożyć ciasto na cztery części; umieścić w talerzu ciasta. Rozłóż i ułóż na płycie, mocno naciskając na dno i bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
6
W dużej misce, wymieszać 1/2 szklanki cukru, 1/4 szklanki mąki, cynamon, gałka muszkatołowa i szczypta soli. Wymieszać z jabłkami. Łyżka do wyłożonego ciastem talerza ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Masło pokroić na małe kawałki; posypać jabłkami. Trim zwisająca krawędź ciasta dolnego 1/2 cala od krawędzi płyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
MasłoMasło
8
Drugą rundę ciasta rozwałkować. Złożyć ciasto na cztery części i pokroić szczeliny, aby para mogła uciec; umieścić nad nadzieniem i rozwinąć. Trim zwisająca krawędź górnego ciasta 1 cal od krawędzi płyty. Złóż i zwiń górną krawędź pod dolną krawędzią, naciskając na obręcz, aby uszczelnić; flet.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
9
Wierzchnią skórkę posmarować 1 łyżką wody; posypać 1 łyżką cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
CukierCukier
WodaWoda
10
Krawędź przykryć 2-do 3-calowym paskiem folii, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu; usuń folię podczas ostatnich 15 minut pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
Piec 40 do 50 minut lub aż skorupa jest złoty kolor i sok zaczyna bańki przez szczeliny w skorupie. Schłodzić na stojaku chłodzącym co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn