Szarlotka z budyniem chlebowym wymaga ok. 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś jabłka, masło, płatki owsiane i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Świetnie sprawdza się jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Podobne przepisy to Apple Party! From the Vault-Apple Craisin Bread Pudding, Jabłkowy Budyń Chlebowy, oraz Jabłkowy Budyń Chlebowy.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W średniej misce wymieszać jajka, mus jabłkowy, jogurt, cukier biały, 1/2 szklanki brązowego cukru, owies, i cynamon. Wymieszać z chlebem i jabłkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Cukier Granulowany
Mus Jabłkowy
Cynamon
Do Konserwowania,
Jogurt
Chleb
Jajko
Owies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
3
Wlać do skórki z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
4
W innej misce wymieszać 1/4 szklanki brązowego cukru i mąki.