Szarlotka Otwarta

Szarlotka Otwarta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj szarlotki z otwartą twarzą. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 71 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką jabłka, jajka, syrop kukurydziany i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Szynka z otwartą twarzą i jabłko topi się, Smørrebrød: kanapka z łososiem, rzodkiewką i jabłkiem, oraz Open Faced PLT.

Instrukcje

1
Gotuj syrop kukurydziany, słodki' n ' Low, masło, mąkę, aż mieszanina pokryje łyżkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
2
Dodać ubite jajka, dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
3
Dodaj wanilię i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
4
Pokrojone jabłka przekładamy na skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
5
Ugotowaną mieszankę zalać jabłkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
6
Piec 15 minut w temperaturze 425 stopni F (220 stopni C). Obróć piekarnik z powrotem do 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut. Schłodzić przed cięciem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn