Szarlotka Otwarta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj szarlotki z otwartą twarzą. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 71 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką jabłka, jajka, syrop kukurydziany i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Szynka z otwartą twarzą i jabłko topi się, Smørrebrød: kanapka z łososiem, rzodkiewką i jabłkiem, oraz Open Faced PLT.
Instrukcje
Gotuj syrop kukurydziany, słodki' n ' Low, masło, mąkę, aż mieszanina pokryje łyżkę.
Dodać ubite jajka, dobrze wymieszać.
Dodaj wanilię i gałkę muszkatołową.
Pokrojone jabłka przekładamy na skórkę.
Ugotowaną mieszankę zalać jabłkami.
Piec 15 minut w temperaturze 425 stopni F (220 stopni C). Obróć piekarnik z powrotem do 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut. Schłodzić przed cięciem.